Hadiah 3D Puzzle Dari Ikhwan Yusuff

Salamualaikum.. alhamdulillah.. menang segmen dari blog Ikhwan Yusuff.

memang dunia aku ni suka benda benda yang 3D ecehh..

mula-mula ingatkan tak menang.. as always, daun clover tak suka dengan kita gamaknya..
last-last tuan tanah datang bagitau sendiri yang aku menang..

So, mana-mana pihak yang cakap pihak penganjur tak bertanggungjawab tu, maaf dan jujur aku katakan.. perangai macam Miss Colombia yang tersalah crowned as Miss Universe haritu..

Contohilah sikap Miss Philippine (even kadang segelintir gamer pinoy retard) yang sanggup kasi balik crown tu ke Miss Colombia sebab taknak Miss Columbia malu..

...

apa yang aku merepek?

..

ok proceed to HADIAHH.. jenjejengg...

aku dapat apa? dah nama giveaway 3D puzzle.. memang 3D puzzle la aku dapat..

excited wehh.. dah lama tak main benda tiga dimensi ni..

tiga dimensi? segi tiga? Illuminati? (hmm kadang pemikiran kolot melimpah keluar dari otak yang berkarat)

.. dan aku merepek lagi..


aku bagi gambar je la.. tulis lagi aku merepek tak sudah karang..





dan tadaaa... aku dah siap pasang.. nehhh!




sekalung perhargaan ditujukan kepada parents aku yang kasi guna wifi dan segala harta untuk join giveaway ni..

and jutaan terima kasih kepada pihak penganjur yang bertungkus lumus sepanjang segmen dijalankan..

(dah macam tulis laporan sekolah..)

wasalam..

p/s: Beauty with brain.. Got it?



"Ucaplah alhamdulillah bukannya sukar, kerana semana kaya dan besar tetap Allahu Akbar" - Malique


la revende,
hasta la vista

8 comments

  1. Replies
    1. jelly please hahaha nak buku bom.. lawaaa~~

      Delete
  2. Alhamdulillah... dah selamat sampai....dah siap pasang... :D

    ReplyDelete
  3. Cantik..! Singgah n follow sini.. ;)

    ReplyDelete
  4. jealousnyaaaaa congrats anyway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. rezeki.. manatau tashira menang hadiah lagi best.. aaminn ^^

      Delete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.