10 Questions from Sofie Adie

haa kali ni ringan pulak tangan aku nak buat entri KHAS untuk Sofie Adie



soalan yang diutara-selatan-barat-timurkan adalah:
 (chess takbleh kopipes pulak.. tuan tanah tak kasik.. )

so aku tulis je and jawab je la terus..


1. Betul ke anda rajin?

-emm tadi aku rajin, bila tak boleh nak kopipes ayat soalan dia, malas aku dah berlari-lari datang duduk keliling aku.. 

2. Azam 2015 dah tertunai ke belum?

-azam pun takda. hahaha aku pun dah lupa aku ada berazam ke tidak awal tahun lepas =P

3. Kalau belum, nak jadikan azam 2016 pulak ke?

-boleh la kut. If aku dapat anak buah, aku kasi nama Azam 2016. Nama siap ada coding.. Macam hitman haa..

4. Memori 2015 yang gembira untuk anda

-banyak pegi jenjalan (site visit) and discover tempat baru.  

5. Tragedi 2015 yang menimpa anda

-tragedi yang setiap tahun menimpa.. harap tahun 2016 dah tak datang lagi. Tragedi dompet berlubang, duit terbang~

6. Status 2015 anda

-status apa ni? kalau whatsapp aku dah hide dah.. =P

7. Satu perkataan untuk describe 2015 anda

- (sigh) eh termengeluh pulak. Indescribable.  

8. Perlu ke azam 2016?

-Tak sure. Kalau ada, nanti dia mai datang singgah..

9. Movie 2016 yang nak tengok sangat-sangat

banyakkkk sangat! nah..
-X men: Apocalypse, Finding Dory, Little Prince, Now You See Me 2, Mechanic:Ressurection, 
Assassin Creed, Captain America: Civil War etc 

10. Anda puas hati dengan 2015 anda?

-tak. 

ok done!

aku carik lagi mana soalan yang boleh aku jawab..

kbai!

9 comments

  1. lulz~ penat orang buat kajian dia heaben sebelah sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha heaben tak heaben tak koja esok lalala

      Delete
  2. uit..dah orang enablekan copy paste...copylah nak copy banyak mana...

    ReplyDelete
  3. Amboi kalau tanya pasal azam ni dari dulu sampai sekarang MD akan jawab nak kurus.. hahaha.. Salam blogwalking.. And salam maulud nabi jugak.. Jom amalkan sunnah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takpa asalkan still sihat alhamdulillah.. thanks singgah..

      Delete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.