Musim Mengawan dah Sampai!

Assalamualaikum

dah nak sampai penghujung 2014 rupanya. Pejam celik pejam celik je masa berlalu.
kucing-kucing aku pun semua dah besar.

Sedar sedar dah lima ekor kucing dalam rumah aku! ahaha
paling aku sayang ofcos la Prada, Nicole ngn tadaaa newbie: Catniss The Fluffy! a.k.a Fufu ==

ni kucing baru aku.. dan aku baru tau tadi.. dia jantan! omigahh!

sangat-sangat la manja dengan Prada 

Aku rasa bila dah keja nanti, for sure aku buat photo album untuk si Prada's Family ni.. 
nanti ada la tatapan aku kalo umur Prada tak panjang.. sob sob TT







dorang tersangat lah mengada sekarang. Time mengawan dah sampai katakan. 
Aku nak lepaskan tapi sayang. Hmm nak kena beli colar ngn tali dorang, baru best nak bawak jenjalan skali. 


ouch.. sakit lak perut aku nih.. lapa semacam..

kalo korang ada info nak share sal kucing boleh tulis kat ruangan komen yer =)


4 comments

  1. erk.. skodeng kucing mengawan ke? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. p/s: buang verification tu, senang sikit nk komen :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/11/tutorial-cara-buang-verification-code.html

      Delete
    2. thnks sudi bagi tunjuk ajar ^^

      Delete
  2. 7 magik menjemput rezeki

    Assalamualaikum

    Selamat malam semua. Harap-harapnye semua sihat. Insyallah. Kita sebagai manusia haruslah sentiasa bersyukur dengan segala macam nikmat yang telah diberi oleh Allah kan? Namun tahukah anda sebenarnya sangat mudah untuk menjemput rezeki ni.

    Baca lagi.....

    http://www.papaglamz.com/2014/12/7-magik-menjemput-rezeki.html?m=1

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.