Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Salamualaikum..
haha tak lama lagi chinese new year yippy!
eh, tak pa la exsaited untuk mana kawan chinese kita =D



ehem.. nampak je giveaway, terus aja rasa nak try join.. mana la tau ada rezeki kan..
kali ni giveaway yang paling ohsem skali yang aku ikut.
so korang, apa lagi.. jum ler join skaki..

mana yang selalu godek-godek zalora tu mesti tau webpage ni.. coz kat Nile.com.my ni jual barang-barang murah giler secara online.. antara barangan yang dijual termasukla pakaian lelaki and perempuan, barangan dapur, kasut, beg, buku ehh banyak lagi la..='D

(eventhough murah, aku pun maseh mengumpul duit lagi nak beli..tskk.tsk..)

so peluang untuk berbelanja sebanyak RM150 harus dimanfaatkan sebaiknya, terus letak mana barang korang dalam wishlist request kat dorang !

5x Pemenang Bertuah akan mendapat RM150 barangan dengan PERCUMA!

best tak? best tak? 
kalau nak tau camna cara penyertaan, boleh klik di SINI 

tarikh tutup penyertaan : 15 February 2015 // 11.59 mlm

hurry up. 

bismillah...

Untuk barangan pilihan aku, 


Reason: Bersesuaian dengan nama dress tu sendiri "simple"
 and senang untuk dipadankan dengan pelbagai 
majlis and gaya santai. ihiks. dah lama nak dress camni ^_^


Reason: Beg yang multi-purpose, kalis air and portable nak bawa ke mana-mana
plus plus, colour yang sangat comel and menarik!




Reason: Kasut tinggi ala-ala sneakers looks like very comfy and elegant
can't wait to have u as my collection!


Reason: Memudahkan driver kereta yang tengah pasang GPS. 
Tak perlu lagi tertunduk-tunduk tengok phone yang boleh mengundang bahaya 
Nice kan? 



Reason: Harga yang sangat best untuk satu set baju.
Gaya santai and selesa dibawa travel coz takyah risau sal iron
dah lama dlm wishlist sob..sob 


Jumlah harga barangan: RM 45.00 + RM 13.80 + RM 37.00 + RM 8.50 + RM 45.10 = RM 149.40

untuk check penyertaan klik SINI 

jum try! mana tau ada rezeki =D 




9 comments

  1. goodluck jga awak ya..! :D
    td kita tak jumpa pun beg ,gambar ke-2 tu..hahaha.. ke terlepas pandang..alahai

    ReplyDelete
  2. thnx ya... eh ada la.. boleh klik kat link bawah gambar.. kita dah link kan terus kat product =D

    ReplyDelete
  3. salam kenal... selamat bersegmen yer... gud luck...

    ReplyDelete
  4. gud luck yaa .. singgah sini :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

    ReplyDelete
  5. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa la blouse tu <3 <3
      good luck awak!

      Delete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.