Coby the Cat With Beautiful Eyes

pepatah lama ada sebut,

"Dari mata jatuh ke hati"

yepp.. mata merupakan anak panah yang amat bahaya sebab panahannya tepat ke hati. ecehh pepagi aku nak bersastera.

kalau Aishwarya Rai Bachchan has the most beautiful eyes in the world, dalam dunia kucing pulak si Coby ni yang conquer title tu..

//the most beautiful eyes in the world

siapa Coby ni sebenarnya?

Coby ni adalah kucing baka British Sorthair yang berbulu putih salji dan memiliki sepasang mata icy blue yang tersangat lah cantik! 
sobss aku pun kalah.. *nangis bucu tilam
kebanyakan baka ni hanya memiliki bulu yang berwarna grey dan warna mata perang.. 

bukan je ada sepasang mata yang cantik, Coby pun ada personaliti yang buat korang tak jemu nak belik Instagram and Twitter dia.. (tengok kucing zaman sekarang.. majuuu)

ah tak mau sembang panjang, aku sajikan korang gamba Coby ni..

Eye see you: Coby has rocketed to fame on Instagram and has more than 275,000 followers

Me-ow: It's not known where Coby lives, although he is often dressed for the cold in jumpers and scarves

Pawsome: Coby has a big personality and loves tuna and 'stealing covers' according to his Instagram description









meowgawddd!
I'm dyingg! 
Too cute to handle this cutie..

dah la posing kalah model.. cantiknya lahai..^^

cepat follow insta and twitter Coby ni : InstaTwitter

dah aku nak gi kelas dulu..

La revende, 
hasta la vista

11 comments

  1. oh coby rupanya nama dia, baru tahu hahahaha lawa gila kucing ni kan, boleh memang ratu cantik kucing. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? dengan gebuss nyaa.. cantikk sungguh!

      Delete
  2. saja je dia buat muka..tau lah mata die comey kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dia pun reti posing macam manusia tu yang tak boleh tahan.. hahaha

      Delete
  3. Ya Allah.. comel sungguh. Dah muka selalu senyum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciptaan Allah yang sangat comel.. subhanallah ^^

      Delete
  4. singgah sini.. ^^

    jemput join GA Shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  5. korek kang bijik mata tuh...siap ngan eye liner lg...huhuhuh

    ReplyDelete
  6. Saw her picture before. Memang lawa matanya, lentiksss gittew.

    Nisa'

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.