GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : Shaq Zulqarnain
instagram id : @zul_hady


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 


p/s: macam tau-tau je aku guna l'oreal nih.. lalalala 
pss: giveaway haritu nama aku tetinggal.. sedih lambat inform.. huhu

Good Luck!





8 comments

  1. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck And All The Best

    ReplyDelete
  2. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  3. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    Done follow awak blk :)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.