Permulaan March

Salamualaikum..
well hello dear loyal and royal readers!

uhuk..uhuks emm berhabuk jugak belog kita yaa
lama jugak menyepi.. huhu
sekarang baru ada masa nak menconteng balik.

banyak sangat stories sampai tak tau nak update apa..

pegi balik kampung, training motor, reunion dengan family and kengkawan (hoyeah!), carik motor (terpikat dengan Honda Dash), amek sijil tamat psscm, pegi kenduri kawen member, jenjalan sesak dekat sunway pyramid, pegi i-city, register naik sem, tunggu jadual tak dapat-dapat (ahernya harini baru dapat..), pegi IOI City Mall (bangunan yang ohsem!), try Johnny Rocket's Restaurant (pergh!),
pegi beli uniform tamat, naik keyel (gerak ke Wisma Yakin)

tak masuk muvie lagi.. haa hambik..



1.Suamiku Mr. Perfect 10
2.Terbaik Dari Langit,
3.Doraemon: Stand By Me,
4. PK
5. Kingsman: The Secret Services ,
6.Dragon Blade (yg terohsem sekali!! recommended sangat bagi sapa minat strategi punya cerita), and tadi layan
7. Night at Museum 3..

alhamdulillah..
jadual aku kali ni pun tak packed sangat.

hmm btw, dengan rasa sedih dan sadisnya aku dah keluarkan segala semua kucing-kucing yang aku jaga selama ni..
atas sebab aku kena infection cats flea.. agak teruk jugak sampai satu badan kena..
scary aku.

dan lebih sadisnya jari kelinking aku yang comel  tersepit kat pintu rumah yang maha berat ditambah lagi dengan full momentum makanya kuku aku dah jadi hitam giler sekarang.
member dok cakap asal la aku kaler kuku camtu.. ==
takda masanya nak kaler mengaler kuku kak huii~~

*gambar dari hari tersepitnya pintu sehingga la sekarang.. TT

yang kelakarnya,
aku bawak la g jumpa doktor kat hospital atas nasihat semua orang-orang yang sayang aku eecheewahh!.. then sejam aku nunggu tu, ada la buat xray sikit, tulang aku ada retak sikit la.. tak teruk mana.. sebab pintu berat sangat kut..

then, harapan aku pegi hospital tu, doktor pegi la buang darah cabut kuku bagai tapi itu hanyalah harapan aku.. doktor just bagi aku batang eskem.. function? untuk luruskan jari aku jangan kasi bengkok bengkok..

batang eskem yang kayu tu dengan silotep putih yang aku sendiri pun ada.. ==

kal aku tau, takyah susahkan orang bawak pegi hospital bagai..
baik g beli eskem seringgit lebih then buat je macam tu.

tak sampai sejam pun, rimas aku haa nak buat kerja pun tak senang ada batang eskem melekat kat jari..
refer balik dengan kawan aku yang kebetula mak dia doktor, mak dia cakap yepp kuku aku akan tercabut tapi ambik masa..

uuuuuuuu..scary tho

hmm macam-macam jadi.. anggap la sebagai kifarah =)

alrite tu jer..
take care ya semua jangan jadi cam aku..
sakit tak sudah.. hahaa



3 comments

  1. Semoga cepat sembuh kuku awak tu..hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx =) harap la tak sakit sakit.. huhu TT

      Delete
  2. nice blog. Make it one for me~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.