Hada Labo : Softening & Whitening Face Wash for RM 10

Baru baru ni aku tukar pencuci mula tanpa ada reason yang kukuh. Jadinya aku dah terbeli pencuci muka Hada Labo ni.. Aku beli sekali dengan trial/travel set.. Tapi tak ngam dengan muka aku..

Jadinya daripada membazir aku buang ke dalam tong sampah (beli mahai kut) aku drop kan price jadi hanya RM 10.

Yang pencuci muka ni aku tak guna/ tak bukak lagi pun.. Sayang je rasa.. Kalo la muka aku ngam pakai, rasanya dah jadi kulit muka orang Jepun barangkali.. Haha


Ada sesapa pengguna Hada Labo tak? Meh comment lat bawah meh..
Harga exclude postage.. And memang ada satu ni je.. Jangan tanya aku pencuci muka lain..





9 comments

  1. hada labo? blum pernah dngar lagi. tak ngam dgn kulit ke? wangi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hada labo ni product dari jepun dear.. Dah lama ada kat Malaysia 😅.. Wangi macam pencuci muka biasa.. =D

      Delete
  2. Saya tak guna pencuci muka dia, tp guna toner dia je .. Kalau tak dah rembat dah nii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh sokey.. Haha tu la syg kalo nak buang..

      Delete
  3. fieyqa pun nak let go yang blemish punya T_T

    ReplyDelete
  4. TT tak sesuai jugak ke fieyqa..? Nmpk tak kita kena dok kat jepun dulu baru boleh pakai hada labo ni xD

    ReplyDelete
  5. apa yg tak sesuai alamak mcm nak hahahaha qila takleh betul lah aduh hihihih nnt qila tanya kakak jap hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. beli dekat watson pavilion.. harga asal RM23.. tapi sebab nak letgo, kita bagi RM10 je =D

      Delete

Latest Instagrams

© Hikayat Leyha. Design by Fearne.